Εταιρική παρουσίαση WebCore IT

Εταιρική Παρουσίαση

Η εταιρεία πληροφορικής, WebCore IT & Web Developments έχει σαν αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet, προϊόντων software κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστοσελίδων.

Η WebCore αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-shops - ηλεκτρονικό κατάστημα), παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικά εργαλείων.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας (Web Hosting) για την ιστσοσελίδα τους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν την εταιρική παρουσίαση και προβολή τους στο διαδίκτυο με δυναμικά και αποτελεσματικά βήματα.
Στα πλαίσια των προσφερόμενων λύσεων παρέχουμε συμβουλές στον τομέα του Ίντερνετ Μάρκετινγκ, με σκοπό να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ για την καταλληλότερη προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων τους μέσω της κατασκευής της ιστοσελίδας τους.

Οι εφαρμογές που αναπτύσσει η WebCore κυρίως για το περιβάλλον Microsoft Windows, καλύπτουν ευρύ φάσμα συστημάτων, με χρήση σύγχρονων μέσων διαχείρισης βάσεων δεδομένων (SQL Server). Τα προγράμματα της εταιρείας παράγονται κυρίως με τα εργαλεία ανάπτυξης MS Visual Basic.NET και MS Access καθώς και τεχνολογίες Microsoft .NET.

Στα πλαίσια των παραπάνω εφαρμογών, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει το franchisecore.gr, μία ενημερωτική εμπορική πύλη (Portal) στο διαδίκτυο, που έχει σαν αντικείμενο την παρουσίαση ικανοποιητικού αριθμού επιχειρήσεων που λειτουργούν με βάση την σύμβαση Franchise στην Ελλάδα (Franchise Greece) και στην Ευρώπη (Master Franchise Greece).
Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να βρει πληροφορίες για τις εταιρίες που λειτουργούν χρησιμοποιώντας το σύστημα Franchise και να μάθει λεπτομέρειες για το ιστορικό και τα χρηματοοικονομικά τους.

Οι εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας ή προσωπικού μέσα από την ιστοσελίδα www.εργασία.gr και www.επάγγελμα.gr. Η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν και για τις εταιρείες καθώς και για τους ιδιώτες που θέλουν να εργαστούν.

Η WebCore IT & Web Developments διαχειρίζεται το ιατρικό Portal www.medicore.gr / www.γιατρός.gr / www.φάρμακα.gr / www.ιατρός.gr δίνοντας το δικαίωμα στους γιατρούς να καταχωρούν ιατρικές ανακοινώσεις, ιατρικά άρθρα, ιατρικές μελέτες και ιατρικά συνέδρια εντελώς δωρεάν. Μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε on-line συζητήσεις που πραγματοποιούνται μετά από πρόσκληση του διαχειριστή της συζήτησης.
Παράλληλα, τo τεχνικό τμήμα της WebCore εξασφαλίζει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το οποίο συντελεί στην ανάπτυξη και καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης. Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι ευρέως διαδεδομένο στο χώρο των πολυεθνικών εταιρειών.Η εταιρεία παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο δίκτυο Η/Υ της επιχείρησης.

Η Στρατηγική μας

Όλα τα επιτυχημένα προγράμματα αρχίζουν με το στρατηγικό προγραμματισμό.
Η κατασκευή και σχεδιασμός λειτουργικών και ποιοτικών ιστοσελίδων νέας γενιάς, μεταβλητού περιεχομένου, απεριόριστων μεταβολών, πανεύκολα στη πλοήγησή τους από τον επισκέπτη, να μπορούν να προστεθούν, να αφαιρεθούν ή και να τροποποιηθούν θεματικές ενότητες, σελίδες, κείμενα, εικόνες, δεν σημαίνουν και την επιτυχία της ιστοσελίδας. Αν δεν υπάρχει κίνηση στην ιστοσελίδα σας τότε θεωρείται αποτυχία. Με τις σωστές κινήσεις μπορούμε μαζί να καταφέρουμε την καλύτερη λειτουργία και γενικά την επιτυχία της ιστοσελίδας σας..

Πως θα γίνει αυτό;

Με ολοκληρωμένη e-business στρατηγική. Ο κατάλληλος συνδυασμός της ποιοτικής κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας αποτελεί ολοκληρωμένη λύση της WebCore. Το εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στο χώρο του Internet Marketing σε συνεργασία με το τμήμα προγραμματισμού, βοηθούν τους πελάτες της WebCore να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ για την καταλληλότερη προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων τους μέσων των ιστοσελίδων τους..