Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Website Hosting

Φιλοξενία Ιστοσελίδας - Domain Name Hosting

Core Hosting Simple
Core Hosting Advanced
Core Hosting
Plus
Core Hosting
Gold

25 MB χώρος
1,5 GB κίνηση/μήνα άπειρα Emails
άπειρα MySQL
domain names 2


μόνο 2,8 Ευρώ

100 MB χώρος
5 GB κίνηση/μήνα
άπειρα Emails
άπειρα MySQL
domain names 5


μόνο 4,9 Ευρώ

500 MB χώρος
25 GB κίνηση/μήνα
άπειρα Emails
άπειρα MySQL
domain names 10


μόνο 9,4 Ευρώ

1000 MB χώρος
50 GB κίνηση/μήνα
άπειρα Emails
άπειρα MySQL
domain names 20


μόνο 15,8 Ευρώ


Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (HOSTING)...μία έννοια που την εκμεταλλεύονται πολλοί. Θα έχετε ακούσει και δει διάφορες τιμές και προσφορές εταιριών ΙΤ. Όμως κάθε εταιρικό website πρέπει να φιλοξενείται σε γρήγορους και αξιόπιστους servers, γιατί κάθε Core Hostingπιθανή δυσλειτουργία του server βλάπτει την εταιρική εικόνα.
Η εταιρεία μας παρέχει τους ταχύτερους και ταυτόχρονα τους πιο έμπιστους σε απόδοση servers συνδεμένους στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεπικοινωνιακά δίκτυα σε Αμερική & Ευρώπη.. Η μοναδική τεχνολογία BGP (Border Gateway Protocol) επιτρέπει την καλύτερη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των websites χωρίς "καθυστερήσεις" και "κολλήματα".

Από την στιγμή που θα εγγραφείτε, χωρίς καμιά επιπρόσθετη επιβάρυνση, έχετε την δυνατότητα χρησιμοποιώντας ένα πολύ ευκολόχρηστο και με πολλές χρήσεις εργαλείο το PLESK να προσθέσετε ή να αλλάξετε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις του Virtual Server σας. Το upload (τοποθέτηση) και η ανανέωση (update) των ιστοσελίδων σας γίνονται εύκολα από εσάς μέσα από το σύστημα διαχείρισης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα FTP θέλετε ή ακόμα και πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων (frontpage, dreamweaver) για να ανεβάσετε το website σας.

Η WebCore είναι ειλικρινής μαζί σας και σας παρέχει το πακέτο φιλοξενίας CORE HOSTING, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Αν ψάχνετε ποιότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στην φιλοξενία στο διαδίκτυο (Internet Hosting) τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η φιλοξενία της WebCore (Hosting) χωρίζεται σε 3 διαφορετικά πακέτα για τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας, Core Hosting Simple / Core Hosting Advanced / Core Hosting Gold.