Σεμινάρια Πληροφορικής

Σεμινάρια

Η εταιρεία μας προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, για προχωρημένους και αρχάριους χρήστες τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα, έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και να εξασφαλίζουν στον εκπαιδευόμενο τις απαιτούμενες γνώσεις για αυτήν.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα χωρίζονται σε ταχύρυθμα (1 μήνας) και σε κανονικά (3 μήνες). Για εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται για εκπαίδευση του προσωπικού της σε συγκεκριμένα αντικείμενα, είναι δυνατόν να γίνουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, κατάλληλα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας.
Δημιουργήστε το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επιλέξτε τα αντικείμενα που θα θέλατε να εκπαιδευτείτε εσείς ή το προσωπικό της επιχείρησής σας.

Graphic Design-Επεξεργασία γραφικών και εικόνας
Με την βοήθεια της τεχνολογίας και της ταχείας ανάπτυξης των Η/Υ, η επεξεργασία γραφικών και εικόνας δεν είναι αποκλειστική εργασία μόνο για επαγγελματίες και ειδικούς. Τώρα χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το CorelDraw και το Photoshop έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε ψηφιακά σχέδια και εικόνες και να δημιουργήσετε τα δικά σας διαφημιστικά έντυπα, λογότυπα, κάρτες, αφίσες κτλ.

Animation - Video Επεξεργασία
Μάθετε να επεξεργάζεστε προσωπικά video κάνοντας μοντάζ, προσθέτοντας ήχο και εικόνα. Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό θα μάθετε να χειρίζεστε τα προγράμματα Adobe Premiere, Animated Gif, Ulead 3D, Image Ready, με αποτέλεσμα να έχετε την ικανότητα στο τέλος της εκπαίδευσης να δημιουργείτε τα δικά σας ψηφιακά διαφημιστικά spot και τις δικές σας επαγγελματικού επιπέδου παρουσιάσεις.

Προγραμματισμός - Visual Basic

Ο εκπαιδευόμενος θα μυηθεί στο κόσμο του προγραμματισμού και θα είναι έτοιμος να δημιουργήσει τις δικές του εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας προγραμματισμού Visual Basic, Access(για δημιουργία Βάσεων Δεδομένων)

Τεχνικοί Η/Υ και Δικτύων

Με το πέρας του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα κατέχει τις γνώσεις που θα χρειαστούν για να είναι ικανός να διαχειριστεί και να συντηρήσει ένα Δίκτυο Η/Υ Windows 2000 Server, μιας εταιρείας (θα είναι ικανός να διαχειριστεί χρήστες και ομάδες χρηστών του δικτύου, κοινόχρηστους πόρους, υπεύθυνος για την ασφάλεια του δικτύου), να εργασθεί ως τεχνικός σύμβουλος των Η/Υ, δηλαδή να λειτουργεί ως σύμβουλος αγοράς ενός νέου υλικού και λογισμικού, να συναρμολογεί και να επισκευάζει Η/Υ, να επιδιορθώνει τυχών βλάβες στο δίκτυο ή στους Η/Υ της επιχείρησης και τέλος να εγκαθιστά και να αναβαθμίζει το υλικό και το λογισμικό αυτών.

Λειτουργικό Σύστημα Windows XP κ.α.

Μάθετε υπολογιστές και δημιουργήστε τις δικές σας παρουσιάσεις στο PowerPoint, τα δικά σας έγγραφα στο Microsoft Word και στο Microsoft Excel. Μάθετε να χειρίζεστε το Outlook και να "σερφάρετε" στο Ίντερνετ. Μάθετε να διαχειρίζεστε τα Windows XP να τα εγκαθιστάτε να τα αναβαθμίζετε και να τα ρυθμίζετε για την σωστή λειτουργία του συστήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή on-line άμεσης επικοινωνίας ΕΔΩ.
e-mail:

Τηλέφωνο Τεχνικής Υποστήριξης:

213 00 53000